Kamperen

Home

 >

Kamperen

Ruime en goed afgebakende staanplaatsen


Onze 4-sterren camping biedt u ruime staanplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van 90m2. U kunt hier genieten van de charme van de natuur en van de nodige rust om uw vakantie tot een succes te maken. Op Domaine du Couriou vindt u verschillende plaatsen die aan al uw wensen kunnen voldoen: schaduwrijk of juist in de zon, met uitzicht op de prachtige bergen of tussen de pijnbomen.

Iedere plaats heeft zo zijn eigen kenmerken om zoveel mogelijk gasten tevreden te stellen. Op de meeste van onze staanplaatsen heeft u toegang tot elektriciteit (10A). U kunt daarnaast gebruik maken van waterkranen en gemeenschappelijke barbecues die u verspreid over het terrein zult vinden.

Raadpleeg onze tarieven

Netheid: ons motto !


Ons gehele team staat klaar om ervoor te zorgen dat de gemeenschappelijke ruimtes schoon en netjes blijven. Of het nu gaat om de speelzaal, rondom het zwembad, op de paden of het sanitair. Alles heeft onze aandacht. Onze drie sanitair blokken zijn voorzien van alle comfort en bieden u alles wat u nodig heeft. Ze worden dagelijks meerdere keren schoongemaakt.
De sanitair blokken zijn verspreid over de camping geplaatst en onze douches, toiletten en wasbakken zijn gemakkelijk toegankelijk voor alle kampeerders. Voor de baby’s vindt u er een commode en een kinderbadje. Een wasmachine staat ook tot uw beschikking zodat u ter plaatse uw was kunt doen.

Over Le Couriou | Onze partners