Na ervaring in de horeca te hebben opgedaan...

Home

 >

Na ervaring in de horeca te hebben opgedaan...


Na ervaring in de horeca te hebben opgedaan en camping Domaine de la Coronne gedurende twee seizoenen te hebben beheerd, hebben wij besloten een nieuw avontuur aan te gaan met deze geweldige camping Domaine du Couriou.
Wij heten u dan ook van harte welkom op ons terrein van maar liefst 13 hectare, waarvan 7 hectare voor het kamperen. Wij kijken er met plezier naar uit deze mooie camping nóg aangenamer te maken en zullen dat gaan doen o.a. naar aanleiding van verschillende ideeën van onze gasten.

Wij willen ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om Dominique en Jean-Claude te bedanken die het ons, met hun hulp en adviezen, mogelijk hebben gemaakt hun werk voort te zetten.

Dit jaar willen wij nog andere verbeteringen aanbrengen, waarvan we u binnenkort op de hoogte zullen stellen en die u nog meer comfort zullen bieden. Met name door nieuwe mobile-homes met een uitzonderlijk uitzicht.

Daarnaast zullen wij u, samen met ons team, helpen de vele bergpassen en zwemplekken van de Drôme te ontdekken en om wandelaars, fietsers en ruiters te begeleiden langs de schitterende plekjes van onze regio :

  • De Tour de Crest, de hoogste gevechtstoren van Frankrijk, die een baken vormt in het landschap van de Drôme ;
  • De bergpas van Rousset, een figuurlijke poort naar het natuurlijke reservaat van het plateau van de Vercors, het grootste reservaat van Frankrijk. U kunt hier tijdens het zomerseizoen op een hoogte van 1255 tot 2341 meter talrijke gezinsactiviteiten vinden : afdalen met een mountainbike of een gras-scooter (voor de moedigen onder u), wandelingen maken of gieren bekijken, er is voor ieder wat wils...
  • Die en de vallei, die gedomineerd worden door de berg Glandasse (2041m), een rotsachtige wand die het zuidelijke einde van de Vercors vormt ;
  • Het natuurpark Vercors, een unieke plek en beschermd landschap sinds 1970, zowel rijk in uitzichten als in flora en fauna.

Wij hopen u komend seizoen te kunnen ontvangen op onze camping, in de ‘Streek van Die’ (Pays Diois).

Marta et Guillaume DELOYE
Responsable du Domaine
Camping Drôme - Pays Diois

A propos du Couriou | Autres campings à visiter | Drôme - Pays Diois | Partenaires du camping | Plan du site