Mobile homes en bungalows

Home

 >

Mobile homes en bungalows

Chalet 4 personen – Cottage Garrigue


> Cottage Garrigue: Deze chalets hebben een oppervlakte van ongeveer 24m2 en vormen een ideaal verblijf voor een familie van 3 à 4 personen. U vindt er een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190cm en een slaapkamer met een stapelbed of een slaapbank . Dekens en kussens zijn inbegrepen en lakens zijn op aanvraag verkrijgbaar. Daarnaast beschikt dit chalet over een toilet en een badkamer met douche en wastafel voorzien van warm water. In de keuken vindt u alle benodigde apparatuur: een koelkast, een kookplaat, een magnetron en een koffiezetapparaat, servies, bestek en een eettafel. Een overdekt terras met tuinmeubilair maakt de inrichting compleet.

Raadpleeg onze tarieven

Chalet 5 personen – Cottage Lavande


> Cottage Lavande: Deze chalets, met een oppervlakte van ongeveer 30 m2, zijn ideaal voor een familie van 4 à 5 personen. U vindt er een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190cm en een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190cm en een eenpersoons bed van 90x190cm . Dekens en kussens worden bij de bedden geleverd en lakens zijn op aanvraag beschikbaar. Wat betreft het sanitair beschikt dit chalet over een toilet en een badkamer met douche en wastafel voorzien van warm water. In de keuken vindt u alle benodigde apparatuur: een koelkast, een kookplaat, een magnetron en een koffiezetapparaat, servies, bestek en een eettafel. En natuurlijk beschikt het chalet over een overdekt terras met tuinmeubilair.

Raadpleeg onze tarieven

Chalet 6 personen – Cottage Bruyère


> Cottage Bruyère: De chalets, met een oppervlakte van ongeveer 35m2, zijn bijzonder geschikt voor een familie van 4 tot 6 personen. De chalets beschikken over een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190cm en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden van elk 80x190cm. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank voor twee personen. Dekens en kussens worden bij de bedden geleverd en lakens zijn op aanvraag beschikbaar. Wat betreft het sanitair beschikt dit chalet over een toilet en een badkamer met douche en wastafel voorzien van warm water. In de keuken heeft u alle benodigde apparatuur: een koelkast, een kookplaat, een magnetron, een koffiezetapparaat, servies en bestek en een eettafel. En natuurlijk heeft het chalet een overdekt terras met tuinmeubilair.
Raadpleeg onze tarieven

Mobile-Home 6 personen


> Cottage Bruyère: De mobile-homes, met een oppervlakte van ongeveer 27m2, zijn geschikt voor een familie van 4 tot 6 personen. Deze mobile-homes beschikken over een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190cm en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden van elk 80x190cm. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank voor twee personen. Dekens en kussens worden bij de bedden geleverd en lakens zijn op aanvraag beschikbaar. Wat betreft het sanitair beschikken deze mobile-homes over een toilet en een badkamer met douche en wastafel voorzien van warm water. In de keuken heeft u alle benodigde apparatuur: een koelkast, een kookplaat, een magnetron en een koffiezetapparaat, servies, bestek en een eettafel. En natuurlijk heeft het mobile-home een terras met tuinmeubilair.

Raadpleeg onze tarieven

Chalet 7 personen – Cottage Genêt


> Cottage Genêt:De chalets, met een oppervlakte van ongeveer 38m2, zijn zeer geschikt voor een familie van 6 à 7 personen. De chalets beschikken over een slaapkamer met tweepersoonsbed van 140x190cm en een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 130x190cm en een eenpersoonsbed van 80x190cm. Daarnaast vindt u in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Dekens en kussens worden bij de bedden geleverd en lakens zijn op aanvraag beschikbaar. Wat betreft het sanitair beschikken deze chalets over een toilet en een badkamer met douche en wastafel voorzien van warm water. In de keuken vindt u alle benodigde apparatuur: een koelkast, een kookplaat, een magnetron en een koffiezetapparaat, servies, bestek en een eettafel. En natuurlijk kunt u genieten van een overdekt terras met tuinmeubilair.

Raadpleeg onze tarieven

Mobile-Home 8 personen


> Cottage Genêt:De mobile-homes, met een oppervlakte van ongeveer 29m2, vormen een ideale accommodatie voor een familie van 6 tot 8 personen. In de mobile-homes bevinden zich drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed van 140x190cm en twee kamers met elk twee eenpersoonsbedden van 80x190cm. Daarnaast vindt u in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Dekens en kussens worden bij de bedden geleverd en lakens zijn op aanvraag beschikbaar. Wat betreft het sanitair beschikken deze mobile-homes over een toilet en een badkamer met douche en wastafel voorzien van warm water. In de keuken vindt u alle benodigde apparatuur: een koelkast, een kookplaat, een magnetron en een koffiezetapparaat, servies, bestek en een eettafel. En natuurlijk hebben deze mobile-homes een terras met tuinmeubilair.

Raadpleeg onze tarieven

Over Le Couriou | Onze partners