Le Couriou, Drome, Camping Drome

Home

 >

Over Le Couriou


Beste gasten, camping Domaine du Couriou opent 1 april: u kunt de eerste zijn die geniet van de eerste warmte van de lente, van de vrije dagen in mei of van uw favoriete plek met vrij uitzicht op de Vercors vanuit een waterpark van meer dan 1000m².

Marta en Guillaume, de nieuwe bedrijfsleiders van Couriou, heten u graag welkom op onze 4 sterren camping (volgens de nieuwe normen) en zullen er alles voor doen om uw verblijf nóg aangenamer te maken.

Op het moment profiteren zij van het tussenseizoen om de investeringen te verwezenlijken die onze infrastructuur zullen verbeteren, en die ervoor zullen zorgen dat u van de rust en de kalmte kunt genieten die heerst op deze camping, uniek in zijn genre.

Iedereen heeft zijn wensen, iedereen heeft zijn perfecte camping. Vandaar dat de groep waarvan ik aan het hoofd sta, u 3 unieke plaatsen aanbiedt om een geslaagde vakantie met uw vrienden of familie door te brengen. Zo bieden wij u naast een verblijf op Domaine du Couriou een kalme vakantie aan de rivier op Domaine de la Coronne*** in Valréas/Vaucluse, of een verblijf tussen de eikebomen op Domaine des Chênes Blancs*** bij Roussillon/Vaucluse.

Robert Giunti, voorzitter van PAUSADO

Over Le Couriou | Onze partners