Zwembad

Home

 >

Activiteiten

 >

Zwembad

Zwembad en animatie


De camping biedt u een prachtig waterpark van meer dan 1000m2, dat voldoet aan alle veiligheidsnormen. U vindt er twee zwembaden, waarvan één verwarmd, meerdere glijbanen en een kinderbad. Tijdens de zomerperiode, in juli en augustus, wordt er rondom de zwembaden gesurveilleerd door twee badmeesters, voor de veiligheid van een ieder. Ons animatieteam zal daarnaast aqua-aerobics organiseren, zodat u de dag goed kunt beginnen en één keer per week wordt er een avond met waterspellen georganiseerd ; een uitstekende gelegenheid om zich met vrienden te vermaken of om kennis te maken met andere gasten.

Sportterrein en voetbalveld

Naast de activiteiten in het waterpark kunnen de sportievelingen onder u zich uitleven op het sportterrein, bijvoorbeeld met handbal of basketbal. Er is ook een apart voetbalveld op de camping.

Speelzaal en speeltuin

In onze speelzaal kunt u zich met de hele familie vermaken middels een pooltafel en verschillende videospelletjes.

Voor de kinderen heeft onze camping een speeltuin, voor het plezier van de hele kleintjes maar ook de iets oudere.

Jeux de boules terrein


Een spelleider verzorgt voor de volwassenen een jeu-de-boules concours op de camping. Dit wekelijkse concours is inmiddels een ritueel op onze camping geworden en we zijn blij dat we elk jaar nieuwe kandidaten voor de fel begeerde trofee mogen ontvangen.

Kanoën – kajakken

In het hoogseizoen kunt u iedere week een tocht op de rivier de Drôme maken met kano of kajak, georganiseerd door professionals. U vertrekt met eigen vervoer van de camping naar de startplek alwaar u, na een (in)spannende tocht, middels vervoer van het organiserende bedrijf weer wordt afgezet. Reserveren kan bij de receptie.

A propos du Couriou | Autres campings à visiter | Drôme - Pays Diois | Partenaires du camping | Plan du site